Alltid bra med hantverkarkontakter

Som fastighetsägare och ansvarog för ett eller flera fastigheter i Stockholm är det alltid bra att ha flera hantverkare som du kan hålla kontakten med. RÄtt som det är kommer du att behöva renovera fastigheterna. Att äga fastigheter och hyr ut bostäder eller lokaler, slits både bostäderna där människor bor och lokaler där företagare huserar. Ytor som väggar och golv slits snabbt ut. Rätt som det är springer ett rör läck, det behöver bytas ut både kylar och frusar, fönster behöver renoveras, liksom fasad och tak. Som fastighetsägare är det alltid något som behöver fixas. Är man villaägare är et i princip likadant. Bäst är att ha goda kontakter med hantverkare i Stockholm.

Pålitliga hantverkare är guld värt

En snabb sökning på Allmänna reklamationsnämndens (ARN) hemsida, visar på att hantverkare verkligen är av olika slag. Det är till ARN  som man vänder sig om man till exempel inte är nöjd med den hantverkare som man kanske har anlitat. Det är ARN som avgör i tivster mellan konsumenter och uppdragstagare. HÄr kan man hitta VVS-montörer som har lagt in eller bytt fler delar i ett VVS-system än vad som har avtalat mellan kunden och uppdragsgivaren. Om kunden då inte är villig att betala för arbete som har gjorts och man inte kan komma överens med hantverkaren, är det ARN som avgör tvisten. Deras beslut är lika juridiskt bindande som ett domstolsbeslut. Har amn något att klaga på, är det bara att sända in allt som krävs för att bevisa sin sak. De fattar beslut som är hel t och hållet baseras på dokumentation i ärendena. SÅ då behöver man sända in allt som finns dokumenterat; med bilder, korrespondans mellan kunden och hantverkaren, och eventuella avtal som man har slutit med denna.

Skaffa bra hantverkare i Stockholm

Det finns nämare 5.000 olika hantverkare, allt från VVS-montörer till målare, murare, elektriker och byggarbetare i Stockholm. Beroende på vilken tjänst det är som man behöver, bör man googla till exempel "hantverkare Stockholm" och sedan sålla utifrån de förslag som du får från Googles sökmotor. Det viktiga är att ta reda på hantverkarens referenser och kontrollera dem. Jämför även offerter, läs på allt som går att läsa om den hantverkare som du funderar på att anlita. Är du noggrann i detta skede, och märker sedan att det är hel rätt hantverkare för dig, är det bara att hålla kontakten med din egen hantverkare i Stockholm. Här är kan du läsa mer: https://www.hantverkarestockholm.biz.

5 Aug 2019

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?