Att flytta till Eskilstuna för jobb

takläggareFunderar du på att flytta till Eskilstuna? Det är en relativt stor stad som erbjuder såväl lugn som puls. Dessutom finns närheten till Stockholm – bilvägen mellan Eskilstuna och huvudstaden är inte längre än ungefär en och en halv timme.

Som alltid när man ska flytta någonstans, och man inte gör det i tjänsten, behöver man se över arbetssituationen i staden. Eskilstuna är relativt stort (nästan 70 000 invånare) och erbjuder en varierad arbetsmarknad. Vi har tittat på de jobb som ligger ute nu för att se vad som erbjuds. Observera att underlaget vi tittar på är för litet för att dra några egentliga slutsatser. Syftet är endast att visa på variationen i Eskilstunas arbetsmarknad.

Kundtjänst

En stor bank letar efter en kundtjänstmedarbetare. Annonsen inleds med att fråga om läsaren ”studerar sitt första år på högskola” och letar efter ett extrajobb under studietiden. Anställningen är alltså en timanställning på högst 50 %. Som krav ställs det att man behöver vara flexibel, eftersom arbete även kommer att ske i Strängnäs. Vidare bör man vara beredd att, på kort varsel, kunna hoppa in om en kollega är sjuk.

Ett annat krav är att man är serviceminded. Vidare kräver de att man är noggrann, gör rätt för sig och att man har god känsla för att hantera människor. Meriter är att man läser sitt första år på högskolan, att man läser ekonomi eller liknande och att man har tidigare erfarenhet av kundservice.

Takläggare

En firma söker tre takläggare till verksamhet. De betonar att arbetet består främst av takläggning, men att även andra typer av uppdrag kan förekomma. De har inte som krav att man behöver ha erfarenhet som takläggare sedan tidigare, men betonar däremot att det är ett plus. Ett krav är dock att man ska b-körkort och inte vara höjdrädd, givet jobbets natur. De skriver också att de kan hjälpa och lära den sökande att bli en duktig takläggare, så länge viljan finns.

Säljare

Ett företag i Eskilstuna söker någon som är utåtriktad, positivt och har erfarenhet av kundvana att arbeta som säljare. Har man dessutom god telefon- samt datorerna och är lättlärd, är chansen stor att man är den person som företaget söker. Tjänsten omfattar heltid och består främst av att registrera kommande beställningar samt svara i telefon. Den sökande kommer att arbeta i ett team av innesäljare som hanterar kunders frågor gällande en order. Upplärning sker på plats. takläggareeskilstuna.nu är ett framgångsrikt företag i branscehn som ofta behöver ny personal. 

 

16 Jan 2019

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?