Balkonginglasning i Stockholm sänker och höjer temperaturen

Balkonginglasning i Stockholm har blivit relativt billigt. Men framför allt är det en bra lösning på de temperaturproblem som årstiderna för med sig i Sverige.

Är det för varmt eller för kallt på din balkong? Lösningen på båda problemen kan stavas inglasning. Genom att glasa in din balkong kan du nämligen själv välja vilken temperatur du vill ha på den. Oavsett årstid. Och varje årstid för som bekant med sig sina egna svårigheter vad gäller värme och kyla.

Många vill ha ett varmt uterum på vintern, samtidigt som sommarmånaderna har börjat erbjuda ett outhärdligt hett klimat på många svenska balkonger. Du som har en balkong vill alltså med stor sannolikhet både kunna hålla nere och uppe temperaturen på den. Utan inglasning är det helt omöjligt.

Balkonginglasning för dig som vill få upp värmen i Stockholm

Du som väljer att beställa balkonginglasning i Stockholm kan se fram emot en balkongsäsong som varar året runt. Med en värmelösning kan du sitta och njuta av utsikten vintertid. Och med en bra AC kan du hitta svalka under den heta sommaren. Perfekt för dig som är pensionär, och kanske blivit lite extra temperaturkänslig med åren.

I dag är det heller inte så dyrt att glasa in en balkong. Många hyresrätter och bostadsrätter väljer dessutom att göra det för alla sina lägenheter, på grund av att det kan ha positiva effekter på till exempel elräkningen. En inglasad balkong erbjuder extra isolering vintertid, vilket inte bara höjer värmen på balkongen utan även inne i din lägenhet.

26 Jul 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?