Behöver du renovera ditt badrum i Solna?

Om du är i stort behov av att renovera ditt badrum, kanske du vill kika på vilka badrumstrender som finns för i år. När det komemr till badrum och vilka praktiska uppfinningar som finns, brukar de föra utveckligen framåt, knappast bakåt. Då brukar lösningarna bli bättre. Här tar vi upp några fiffiga lösningar, som inte bara är snygga men som gör livet i våra badrum bättre och mer praktiska. Om du funderar på att renovera badrummet och vill förnya och utnyttja ytorna i badrummet mer, kan du fortsätta läsa här.

1. Hårfällan i duschen

Vem har inte svurit över hårtussar i duschen? Eller i golvbrunnen? Det går att slippa detta otyg, varje gång som man duschar, genom att enkelt montera in en hårfälla i Duschen, i golvbrunnen och i handfatet. När du väl har duschat, eller när du har rengjrot golvet i badrummet, är det enkelt att bara avlägsna golvbrunnen och duschgolvet från hårtussarna.

2. Golvbrunn intill väggen

En nyhet som är bra för bdåe utseende och funktion är att placera golvbrunnen invid väggen istället för under badkar, eller var det nu är man placerar det. Har man golvbrunnen invid väggen, får man ett bättre flöda på det som fska rinna ner i golvbrunnen. Dessutom är det snyggare, och det blir lättare att lägga golvet i rätt lutning mot golvbrunnen.

3. Toalettstol i väggen

De moderna toalettstolarna är fästa iväggarna och detta för att lättare kommer åt under toalettstolen, och rengöra udner dem. För rengöringens och för den praktiska ordningens skull är det bästa konstruktionen att fästa den i väggen i stället för i golvet.

4. Badkar nerfällt i golvet

De moderna badkaren kan du sänka ner i golvet, vilket gör det mer praktiskt än att ha karet ovanför golvet. Du slipler lyfta på benen och du slipper momentet med krökta ryggar när du ska rengöra det.

5. Badhanddukstorkare

Handdukstorkare som utnyttjar varmvattenledningarna är en mycket bra uppfinning. I stället för att installera handdukstorkaren med egen el, är det lika bra att monterade handdukstorkare som använder det varmvatten som ändå ska färdas genom rör än att installera extra el bara för att handdukarna ska torka snabbare.

Om du vill ha dessa funktioner och behöver renovera badrummet, välj en hantverkarfirma som gör jobebt åt dig. Bor du i Solna kan du behöva välja någon av alla de 4-5000 hantverkare som finns i Stockholm. Om du behöver en hantverkare med gedigen erfarenhet, noggrannhet, pålitilighet och som ger nöjd-kund-garanti ska du fortsätta läsa på: http://www.badrumsrenoveringsolna.nu.

7 Dec 2018

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?