Behöver er BRF fastighetsservice i Stockholm?

Bor ni i en BRF och behöver en fastighestförvaltning som verkligen tar hand om fastigheten och som ser till att den är tipp topp? Då kanske ni har ingenjörer som kan komma och underhålla VVS-systemet? Kanske ni har trädgårdsmästare som kan beskära träd och buskar på rätt sätt? Som kan plantera blommor och träd på innergården och som sköter om den så att den är så attraktiv som möjligt? Det är nämligen vad alla bra fastighetsskötare borde göra. Har men en riktigt bra fastighetsservice i Stockholm kan de till och med höja värdet på fastigheten genom det ansvar och den omsorg som de visar gentemot fastigheten. Detta är vad de borde kunna erbjuda om de erbjuder fastighetsservice med hög kvalitet.

1. Service på stammarna

När det kommer till VVS-systemet är det mycket viktigt att hela tiden se till att de fungerar precis som de ska. Stammarna bör bytas ut regelbundet. Det innebär att de måste skötas om och att de blir underhållna åtsminstone vart tjugonde år. Där emellan kan man behöva byta ut kranar och packning och rengöra stammarna regelbundet. Det kan man göra genom att anlita ett bolag som kommer och sköljer dem med hett vatten. På det sättet kan man se till så att inget fastnar i avloppsrören.

2. Trädgårdsmästare på innergårdarna

En bra fastighetsskötsel tar hand om miljön på innergårdarna och ser till så att de är så fina som det bara går. Det innebär att de klipper gräset på somrarna, krattar bort allt löv på höstarna och skottar snön på vintrarna. På vårarna planterar de nya lökar och blommor så att det är fint när sommaren kommer. De bör även ta hand om utemöblerna och grillarna utomhus är rena och fina och kan användas för nya grillningar.

3. Noggrann städning av trapphus och innergård

De bör även se till så att trapphus och gårdar är rena och städade. De ser till så att trapphus blir målade med jämna mellanrum. Just trapphus slits mycket snabbt ner då alla boende använder dem och går in och ut med smutsiga skor och stövlar. Kommer det sedan nya gäster till er BRF är det trapphuset som de ser det första de gör när de kommer till adressen.

Finns företag som erbjuder fastighetsservice i Stockholm

Det finns sådana företag som har specialiserat sig på denna typ av fastighetsservice för olika BRF:er i Stockholm. De kan då erbjuda allt som har med städning, gräsklippning, underhålla av stammar och mycket mer. Läs mer om detta på: https://www.fastighetsservicestockholm.se.

2 Jun 2019

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?