Bra knep för ordning på arbetsplatsen

Tänk vad viktigt det är att hålla ordning och reda på den egna arbetsplatsen. Utan någon riktig ordning blir det till sist svårt att veta vad det är man gör och vad man ska göra och vad man har gjort. Har man många olika ledningar som ska kopplas till ett elskåp, eller till olika rum, eller till flera olika system kan det till sist bli olidligt rörigt. Som tur är finns det sätt att hålla reda på vart de olika ledningarna och kablarna ska. Egentligen är det ju upp till dig själv att kanske skapa din egen ordning på lednignarna och kablarna. Men om du itne har fantasin att göra det på egen hand, finns det system som du kan skaffa dig.

Utnyttja Partex till din ordning och reda

Förr i tiden skrev man för hand på varje kabel och ledning vart de skulle ledas eller läggas. Numera finns det andra system för detta. Du kan märka ledningarna och kablarna med Partex. Det innebär i princip att du lägger in en order på företagets hemsida, som säljer Partex. Med Partex får du en märkning som har hjälpt andra med samma behov av ordning som du. Varför uppfinna samma hjul om och om igen? Istället kan man utnyttja möjligheten som andra redan har kämpat med och som de har tagit fram och som fungerar för dem.

Det går mycket snabbt få märkningen

Det tar inte lång tid från att du har gjort en beställning tills du får din märkning som du önskar på dina ledningar och kablar. I princip får man varorna märkta nästa dag. Och en sådan beställning kan man göra via hemsidan där man skriver vad det är för märkning som man behöver och vill ha. Man kan även faxa in en sådan beställning, eller skriva e-post. Det viktiga är att beställningen är skriven och inte över telefon, då missförstånd lätt kan ske. Skriver du din order och beställning, förstår de på företaget vad det är som du önskar dig. Då är det möjligt för dem att tyda det som du önskar dig. Det finns personal som mycket väl förstår vad de olika märkningarna innebär och förstår vad det är för slags arbete det är som du ska göra. Partex säljs i Sverige och det är lätt att komma i kontakt med dem. De är öppna för att prata med dig och kan tillmötesgå dina önskemål och förstår vad ditt arbete går ut på.

15 Dec 2018

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?