Dags för lokalanpassning i Stockholm

Möblera om kan de flesta människor klara av. Men ska man få kontorslokalerna att fungera perfekt kanske det är dags att ta hjälp av ett företag i Stockholm och göra en lokalanpassning.

Under senaste månaderna hade Anders anställt fyra nya medarbetare och fler skulle det bli. Problemet var bara att de redan snubblade över varandra. Ytorna i företagets lokaler var stora men helt fel proportionerade. Det var dags att göra något åt det och Anders satte sin högra hand Lena att leta efter ett företag som skulle passa.

På torsdagseftermiddagen två dagar senare knackade det på hans dörr. In kom en strålande Lena som tog gäststolen och placerade den bredvid Anders så att båda kunde se datorskärmen. Hon knappade in en webbadress och sa voila!

Smart lokalanpassning på Stockholmskontoret

Snyggt jobbat! sa han när han surfat runt lite på sidan medan hon pratade. En av de anställda skulle komma förbi nästa vecka för att få en känsla för kontoret. Under besöket diskuterades önskemål och ritningar visades. Vid mötets slut bokade de in ett nytt datum då byggföretagets kontakt skulle återkomma med ett förslag.

Byggföretaget hade gjort ett förslag som var perfekt. Det gav alla en egen vrå för att skapa arbetsro. Det var skillnaden mellan att göra det själv och hyra in byggföretag. De kunde riva och bygga till för att få sin idé att fungera. Nu skulle de alla få platser med arbetsro. Ett konferensrum och några trevliga fikautrymmen där de kunde ta emot kunder för lite mera inofficiella möten ordnades också. Läs mer om lokalanpassning på denna sajt: lokalanpassningstockholm.se

29 Dec 2021

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?