Duktig mäklare på Hisingen

Det är viktigt att förbereda sig inför mötet med mäklare på Hisingen. Oavsett om man säljer eller köper finns det många frågor att både ställa och besvara.

Annika och maken skulle sälja sitt hus för att flytta till ett mindre. Parets närmaste vänner hade nyligen sålt sitt och hade en hel del att lära dem. De fick veta vilka frågor som mäklaren skulle ställa om renoveringar och annat. Vilka papper denne ville ha och all annan information som gjorde huset attraktivt.

Tillsammans med vännerna hade de skrivit en lista på vad som behövde göras och tänkas på. Bland annat hade ett rum, det som tonårssonen haft, en väldigt speciell tapet som kunde vara svårsmält för många. Den skulle de riva ner och sätta upp en ljus, enkel tapet som gav köparna möjlighet att enkelt lägga till sina färger.

Redo för mäklaren

Det som Annika och hennes make verkligen ville lägga fram för en fastighetsmäklare på Hisingen var renoveringarna. Ett nytt kök hade satts in för tre år sedan och var fortfarande som nytt. Fasaden var målad för åtta år sedan och skulle klara sig många år till. Två stora renoveringar som köparna inte behövde fundera på på länge.

De hade tagit fram lagfarter och ritningar. En besiktning hade gjorts som innefattade tak, eventuella läckage och många andra detaljer. Med all information och det snyggt designade huset var det en enkel sak för mäklaren att sälja in deras vackra hus till den nya ägaren som snart kunde flytta in och börja sitt nya liv.

14 Oct 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?