En balpress löser era problem

Oavsett vilken bransch man är verksam inom så kommer det nästan alltid att uppstå problem  som rör sopor och återvinning. Vi kan ge ett exempel där vi säger att du driver en restaurang. Som en naturlig följd av din affärsinrättning så kommer det dels att levereras varor som kommer i kartonger, det kommer att användas konserver, det kommer att gå åt flaskor, det kommer att dyka upp matavfall av allehanda slag och till det så kommer också vanliga hushållssopor. 

Allt detta innebär att du kommer att behöva hjälp för att erbjuda en hygienisk miljö och för att slippa springa till soprummet hela tiden så finns det en annan lösning - detta i form av en balpress. 

En balpress är en maskin som drivs av hydraulik och som pressar ihop alla dina sopor till balar som dels är lättare att bära och dels också går att stapla. Genom en balpress så effektiviserar du verksamheten och gör den mer miljövänlig. Det fina är att du kan välja en balpress med flera olika kammare där den ena är avsedd för exempelvis kartong och wellpapp och där den andra är avsedd för plast; detta medan en tredje kammare hanterar exempelvis glas. 

En balpress anpassad efter era behov 

Kort och gott; en balpress ger ett bekymmer mindre och ger dig en bättre chans att fokusera fullt ut på att driva din verksamhet och göra denna lönsam - i det här fallet alltså en restaurang. Men det kan även handla om en kontorsverksamhet, det kan handla om lagerhållning, det kan handla om företag inom logistik och det kan lika gärna handla om ett företag vars verksamhet ligger inom vården. Sopor och problematik gällande hanteringen finns i alla branscher - en anpassad balpress gör verksamheten mer effektiv. 

Ett nyckelord ovan gäller vilken typ av balpress man ska välja. Det som brukar hjälpa i detta är att låta företaget man tänkt sig att hyra/leasa/köpa sin balpress ifrån göra en utredning. Den går ut på att de, under en viss tid, räknar på vilka behov ni har e dagliga verksamhet samt vilken typ av återvinning som ni har mest av. Därefter så tas en balpress fram som matchar era behov och där allt från kammare, funktioner och storlek anpassas efter ert arbetsområde. En annan viktig detalj gäller skötsel och säkerhet. Viktigt är att ingen riskerar att skadas i samband med den dagliga skötseln. Se till att ni blir ordentligt inskolade innan ni börjar använda er balpress. För mer läsning läs www.balpressstockholm.se.

11 Dec 2017

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?