En kamin i Stockholm värmer frusna händer

Att ha en kamin i sin bostad i Stockholm kan värma både händer och fötter. Ja, hela kroppen och kanske även det lilla hjärtat kan börja pirra av skön värme.

Det är inte mycket som slår en kväll framför brasan med en äggtoddy eller en god bok. Tänk att få lov att krypa upp i soffan framför din eldstad och dra fötterna under en skön pläd. Det ger en känsla av att du är trygg och säker. En avkopplande och härlig stund.

Antingen sitter du där i sällskap med en vän eller helt själv utan någon annan att ta hänsyn till. Ägnar timmar åt att stirra in i elden då och då. Inget som stressar och inget som pockar på din uppmärksamhet. Du bara är där du är, utan krav på dig själv att prestera något. Du ska bara vara.

Kamin i Stockholm ger lön för mödan

När du sätter in en kamin hemma hos dig höjer du värdet på bostaden. Det kan vara bra att ta med i den ekonomiska kalkylen. Om inte annat kan det underlätta beslutet att slå till på denna enastående idé som du kanske burit på länge och väl. Dessutom kan det hjälpa till att sänka nivån på dina elkostnader.

En kamin i Stockholm ger dig precis den goa värme som människan har njutit av i flera hundra år. Kanske är det rent av tusentals år. Från den tiden vi bodde i grottor och fram tills nu har vi alltid älskat att sitta vid eller runt en eld. Både för värmens skull men även för gemenskapens.

8 Nov 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?