Få nästan nytt trägolv

Du vet väl om att du kan få ett nästan nytt golv om du slipar om det? Är du ekonomisk kan du spara pengarna och lägga dem på annat, istället för att riva ut ett golv, som fungerar men som är lite slitet. Slipar man om golvet istället för att lägga ett helt nytt golv, sparar man på klimatet, inte bara de egna pengarna. Istället för att riva ut, slänga och lägga ett helt nytt golv, kan man slipa om det som redan finns på plats. Det tär mycket, mycket mindre på jordens resurser om man slipar om golvet.

Det finns bra slipmaskiner som suger upp allt det fina damma som det blir när man slipar golv. På det sättet behöver man inte riskera sin bostad. För flera år sedan, innan de nya slipmaskinerna kom, var man tvungen att sanera efter en golvslipning. Det behöver man inte längre. Slipmaskinerna av idag, fungerar som dammsugare samtidigt som de slipar om trägolvet.

Anlita golvslipning i Göteborg för nästan nytt golv

Du kan slipa om nästan alla golv

Att man kan slipa om trägolv, vet de flesta till, men visste du att man kan även slipa om parkettgolv, linoleumgolv, klickgolv, laminatgolv och vissa moderna plastgolv? Man kan till och med slipa om stengolv. De nya slipmaskinerna är otroligt effektiva numera. Dessutom fungerar slipmaskinerna som dammsugare samtidigt som de slipar golvet. Det innebär att det inte blir det där fina damm som lade sig över hela rummet, på fönster, på element och på väggarna. Istället för att behöva sanera rummet efter en golvslipning, kan man istället fokusera på att behandla golvet med något av alla de efterbehandlingar som man kan behöva lägga på det nyslipade golvet. Här kan man välja mellan lack, hårdvax, olja, lut och många andra material. Dessutom kan man lägga in pigment i efterbehandlingen ifall man vill ha en viss nyans på det nyslipade golvet.

Olika träslag och hur de fungerar

Ek, bok och lönn är alla träd som ger ett otroligt hårt träslag och som passar otroligt bra att slipa om. I princip kan man slipa om det hur många gånger som helst. Huvudsaken är att man har ett djup på cirka 2, 5 centimeter så kan man slipa om det. Men man kan även slipa om mjuak träslag som björk; furu och al. Man kan även slipa om klickgolv, om man råkar ha ett sådant som är slitet, även laminatgolv går bra att slipa.

18 Jan 2020

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?