Fastighetsautomation är en smart lösning på styrning

Fastighetsautomation kan till exempel innebära att du genom ett litet tryck på en enda knapp släcker alla lampor som finns installerade i en hel fastighet.

Tänk dig tanken att du skulle gå runt i en stor byggnad och kika in i varje rum för att se om alla lampor var avstängda innan du gick hem för dagen. Det skulle allt ta en hel del tid i anspråk, eller hur? Tid som du kanske inte ens fick betalt för. Eller tid som du som arbetsgivare skulle behöva betala för.

Det scenario som istället skulle kunna utspela sig är att du med en liten enkel knapptryckning stänger ner all belysning och det tar inte mer än någon liten enstaka sekund. Hur är det möjligt? Hemligheten heter fastighetsautomation och är en liten dator som har all information liggande i väntan på omedelbart agerande.

Fastighetsautomation är en god hjälp inom styr och reglering

Det är ett smart sätt att göra jobbet enklare genom att installera fastighetsautomation. Tack vare det här kommer att du kunna sköta så mycket mer saker på ett smidigare och lättare sätt. Alla fastighetstekniska anläggningar med lite stolthet bör ha en sådan här sambandscentral.

Målet är att optimera allt som går att optimera genom att samla in data som sedan hjälper dig att hålla en jämn temperatur i en byggnad. Det är inte det enda, men det är en av alla de saker du kan ha god hjälp med om du skulle vilja testa hur det är att arbeta med fastighetsautomation.

16 Mar 2023

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?