Fogfria golv i Stockholm – jämna och slitstarka

Industrigolv blir bokstavligen steg för steg slitna med tiden. Belastning av truckar är ännu värre. Anlita en firma som lägger fogfria golv i Stockholm.

Du äger ett företag som verkar inom livsmedelsindustrin. Era lokaler har sett bättre dagar och speciellt gäller detta fabrikens golv. Dagligen har de utsatts för belastning från tunga truckar. När någon truckförare råkat sätta ner lastpallar lite bryskt, har det till slut uppstått sprickor i golvet. Du har också byggt ut lagret med pallställ, som gett punktbelastning och därmed skador i golvet.

Du bävar för att ett besök från en hälsovårdsinspektör, kommer att leda till anmärkningar. En sådan anmärkning är delvis en offentlig handling och media älskar att lämna ut sådan information. Inte särskilt bra för ditt företags renommé och varumärke.

Fogfria golv i Stockholm – hygieniska och lättrengjorda

Du bestämmer dig för att “mota Olle i grind”, eller i detta konkreta fall hälsovårdsinspektören. Du kontaktar därför ett expertföretag som vet hur fogfria golv i Stockholm ska läggas. Dina golv är ojämna på många ställen, men du vill gärna göra så lite underarbete som möjligt. Då ett fogfritt golv läggs ut som en flytande massa blir det också självnivellerande, vilket gör att ojämnheter i underlaget accepteras.

Med ett fogfritt golv blir du av med sprickor och skarvar i golvet, där damm och smuts kan samlas. Du får också ett golv med en hård yta som tål fysisk och kemisk påfrestning. I en livsmedelsindustri ska nämligen golv rengöras dagligen och ofta med lut för att döda ovälkomna bakterier.

28 Nov 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?