Fördelar med elektroniskt låssystem

Som företag är det bäst om man har stor omsättning av personal, eller om det är en stor personal, och att man inte ger bort nycklar till en massa människor som hur lätt som helst kan tappa bort dem. Även den bäste och mest ordningssamma person kan bli av med den egna nyckelknippan, hur noggrant hon eller han, hanterar dem. När man har många som ska kunna komma in i fastigheten så är det inte bra att ha fysiska nycklar som lätt kan stjälas eller tappas bort.

  • Byta tillgång till fastigheten

Byter man, som arbetsgivare, eller fastighetsägare till ett elektroniskt låssystem med brickor i stället förnycklar kan fastighetsägaren snabbt som ögat, se till att den borttappade brickan avkodas så att ingen obehörig kan komma in med den borttappade brickan. Det är ett mycket säkrare sätt att hantera den stora mängd personal som ska kunna komma in i fastigheten på det sättet. 

  • Få kontroll över vem som kommer 

Genom att byta företagets lås till ett elektroniskt system kan man få veta vem som kommer och går genom dörrarna i företagets lokaler. Det kan vara värdefullt för alla arbetsgivare på många sätt. Genom att få veta vem som är var i företagets lokaler kan man få reda på det som händer i företaget.

  • Få nycklar snabbare

Får man nya anställda till det egna företaget, får man snabbare fram nya nycklar. Då räcker det med att ha brickor som bara kan aktiveras när helst man behöver det. Det går lika snabbt som ett knapptryck på en dator. Genom det elektroniska låssystemet kan man själv hantera företagets låssystem, ge tillgång till och avlägsna det till den som behöver det.

  • Säkrare lås med elektroniska system

När man inte har vanliga lås, som kan manipuleras av metalldelar, får man ett mycket mer säkert lås. De går inte att manipluera, och en eventuel inbrottstjuv får mycket svårare att ta sig in olovandes i företagets lokaler, med vilka avsikter man nu som tjuv har.

Anlita låssmed i Bromma

För att byta låssystem behöver man en låssmed. Det är en låssmed som på bästa sätt att byta låsen, installera låsen, och installera det program som man behöver när man behöver hantera nyckelbrickor och tillgången, byten och övevakningen på företagets datorer. Sedan behöver man bara någon anställd som kan arbeta med detta. Kanske man även vill installera kameror invid utgångarna i företagets lokaler och behöver någon som kan installera detta.

29 Sep 2019

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?