Golvläggare fixar nytt golv i Stockholm

En golvläggare i Stockholm kan erbjuda många sorters golv, inte minst parkettgolv. Välj mellan hundratals olika varianter, fiskbensparkett eller andra mönster.

Jesper hade varit lyckosam i yrket, åtminstone när man såg till ekonomin. Han hade arbetat som börsmäklare i många år och kommit upp sig här i livet. Det var viktigt för honom att detta syntes och han var alltid noga med att flagga med de statusmarkörer han hade till hands. Hans senaste förvärv var en patriciervilla i Stockholm.

Villan hade en stor och välkomnande entré med två trappor upp till ovanvåningen, en på varje sida. Entrén hade verkligen alla förutsättningar för att kunna skapa ett wow-intryck hos alla besökare. Jesper behövde bara hitta en golvläggare i Stockholm som kunde hjälpa till att fullborda intrycket.

Golvläggare förnyar entrén

Det var inte svårt att hitta en kunnig golvläggare. Denne hade också många bra förslag att komma med. Självklart skulle det ligga ett parkettgolv i entrén. Han hade hundratals olika mönster att erbjuda av massiv parkett i stavar. Det mest klassiska mönstret var nog fiskbensparketten.

Jesper kände dock att han ville ha något lite mer exklusivt. Golvläggaren föreslog då ett avancerat parkettmönster som inkluderade tre träslag med olika färg. Golvet kunde läggas i ett mönster med tre stavar och träslagen skulle väljas för bästa möjliga hållbarhet hos golvet. En entré är ju något man passerar ofta och därför var det viktigt att golvet skulle tåla mycket slitage. Jesper kände sig mycket nöjd. Det här golvet skulle verkligen bli pricken över i i hans nya villa.

21 Jul 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?