Golvslipning skapade känsla i Stockholm

Oavsett typ av rum finns möjligheten att lägga någon form av trägolv. Har man tur finns redan ett som kan fixas med golvslipning i Stockholm och bli som nytt.

Den lilla förorten utanför Stockholm hade länge legat i dvala. Butiker och fritidssysselsättningar hade långsamt försvunnit. Populationen sjönk stadigt och de som bodde kvar kände att det var dags att göra något. Några eldsjälar tog kontakt med kommunen för att se om det fanns hjälp att få och fick vetskap om olika typer av stöd.

Kristin och Micke hade länge pratat om att väcka liv i den gamla danslokalen och nu hade tiden kommit. De tog kontakt med mäklare och bank till att börja med. De träffade mäklaren vid lokalen och såg att golvet var i dåligt skick och behövde bytas. Annars var det mesta bara slitet och behövde färg och mindre renovering.

Golvslipning väckte liv i danslokalen

Trots det slitna såg paret potentialen och tanken på att få dansa där igen väckte minnen från förr. Golvläggaren kom och hans ansikte lös upp när han såg golvet. “Det här får ni inte byta”, var hans direkta kommentar. Han förklarade att golvet kunde slipas och att han kunde göra golvslipning till bra pris.

Det skulle definitivt spara pengar och göra lokalen speciell. Att lägga in ett nytt dansgolv var dyrt. Dagen därpå fick de en offert på jobbet och de log från öra till öra. Golvläggaren hade rätt. De skickade ett mail och tackade ja. När väggarna och taken var målade skulle de komma och väcka liv i det vackra parkettgolvet.

5 Nov 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?