Hur många plan vill du ha på villan?

Funderar du på olika alternativ som du har för att köpa dig en villa? Den som har letat länge och kanske har gett upp, då du kanske inte har hittat det där drömhuset som du så länge har längtat efter, kan få sina önskemål uppfyllda genom att bygga just det slags hus som du drömmer om. Om du beställer ett modulhus får du chansen att bestämma allt det som du önskar dig; hur många plan du vill ha, hur stora och hur många rum som du vill ha och vilka ytor som du vill lägga på badrum, kök, vardagsrum och sovrum. Du bestämmer vilka byggmaterial och färger. Du bestämmer vilket utseende som du önskar dig på fönster, dörrar och fasad och tak.

Från Floods Trähus får du det drömhem du alltid velat ha

Du bestämmer vilken slags husgrund som du vill ha. Om det är så att du redan äger en tomt, bestämmer du på vilka sätt som du bäst vill ta tillvara den tomten. Då kan du bstämma i vilka väderstreck som du vill ha dina rum i huset. Du kanske vill ha morgonsol i köket och kvällssol i vardagsrummet? Du kanske vill ha morgonsol på balkongen och kvällssol på altanen? Då är det du som bestämmer hur det kommer att bli. Beställer du ditt drömhem från Floods Trähus, en hustillverkare i Stockholm, kan du bestämma allt sådant. 

Varför inte anlita ett hus från Floods Trähus?

Du bestämmer vilka tillbehör som du önskar dig till ditt hus från Floods Trähus; vill du ha garage, bastu, balkong och altan? Vill du ha spröjsade fönster, eller större panorama fönster? Vill du ha dubbla dörrpar? Endel vill ha ett hus som är byggt i sekelskiftesstil, andra vill ha ett trähus byggt i funkisstil. Är du osäker på hur du ska bygga ditt hus kan du alltid rådfråga Floods Trähus, då de har arkitekter som de alltid rådfrågar, just för att om du önskar dig något med ditt hus, ska det alltid vara säkert att bygga. Endast en arkitekt vet vilka konstruktioner som är genomförbara och som är tillräcklgit säkra för att kunna bygga ett sådant hus.

Om det är i Stockholmstrakten eller om det är i Uppsala som du önskar uppföra ditt drömhem är just Floods Trähus det företag som du bör anlita för det husbygget.

27 Nov 2018

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?