Kontorsbelysning i Stockholm är viktigt

Det är lätt att glömma bort ljussättningen när kontoret i Stockholm ska renoveras. Men för personalen är det viktigt för att få en bra arbetsmiljö där alla kan arbeta kreativt och effektivt.

Annika hade funderat på vad som gjorde att sjukskrivningarna hade ökat efter att de bytt lokaler. Hon hade sett till att någon kontrollerat luften och ventilationen. För det var verkligen något som var viktigt. Men allt hade sett bra ut. Sedan hade hon försäkrat sig om att det inte var fuktskador eller något annat problem i konstruktionen. Men inte.

Det var då en av hennes vänner som arbetade som skyddsombud gav ett nytt förslag. Hon tog denne på orden och tog kontakt med ett företag som arbetade med kontorsbelysning.

Kontorsbelysning fixades på kontoret

Företagets representant kom till kontoret och gick igenom alla ytor. Genast kunde denne se att belysningen lämnade en hel del att önska. Han förklarade för Annika hur ljus fungerade. Visst var det mysigt med lite dämpad belysning men inte särskilt arbetsvänligt. Ville de ha den lite dunklare belysningen var det viktigt att de fick punktbelysning vid arbetsplatserna. Ljuset gjorde det inte bara lättare att se, utan gjorde även att man kände sig lite piggare.

Företaget som jobbade med kontorsbelysning fick i uppdrag att ta fram förslag och lämna en offert. En månad senare var belysningen på plats. De hade gjort det stilfullt, visst ljus var en del av dekoren. Redan några veckor senare kunde hon märka att personalens frånvaro minskat och all huvudvärk var som bortblåst.

27 Jan 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?