Laddstation hos din bostadsrättsförening ger dig chansen att köra grönt

Bli en miljöhjälte genom att införskaffa en laddstation med drift och service till er bostadsrättsförening, och på så sätt ge såväl dig själv som dina grannar möjligheten att köra elbil.

Du sitter i soffan med datorn i knät. Det är inte första gången denna vecka du sitter och surfar och letar efter en ny bil. Givetvis drömmer du om en elbil, en av de nya, snygga och miljövänliga elbilarna, som det verkar som om alla kör nu för tiden. Just som du är på väg att lägga in en beställning på en bil med en räckvidd på över 500 kilometer slår det dig. Du har varken möjlighet att ladda bilen hemma eller på jobbet. Du kan inte köpa en elbil oavsett hur lång räckvidd den har. Hade du bott i en villa, eller möjligtvis i en annan bostadsrätt hade det inte varit några problem.

En laddstation hos din bostadsrättsförening gör alla till vinnare

Nu står du inför det till synes omöjliga valet att antingen flytta eller köpa en fossildriven bil. Om du lyckas med att se utanför boxen, och istället väljer att prata med din bostadsrättsförening, kanske du trots allt kan köpa drömbilen. Det finns företag som kan installera en laddstation till er BRF. Företag som sköter inte bara installationen, utan också drift och service. Bostadsrättsföreningen blir med laddstation mer eftertraktad på bostadsmarknaden och den blir grönare genom att göra en insats för miljön och klimatet. En win-win-win situation för dig och dina grannar, bostadsrättsföreningen och inte minst för miljön.

11 Aug 2021

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?