Lite enklare för bostadsrättsföreningen

Många saker drar man sig för att våga sig på. Det känns för svårt, en olustig känsla över att inte veta hur man ska göra. Det positiva är att det finns alltid någon som vet, denna någon kan hjälpa.

Det är verkligen inte lätt att vara hyresvärd, tillsammans är det ett gäng som äger lägenheter i ett område. Oftast hyrs dessa ut, det är hyror som ska in, moms som ska betalas, redovisning som ska göras. Detta är bara en del av allt pappersarbete. Man ska även se till att lägenheterna funkar som de ska och att de boende är nöjda och känner sig trygga. När man bor i en storstad som Stockholm är trycket extra hårt. Detta då det ständigt är människor som letar lägenhet, en tom lägenhet står inte länge tom där.

Mer tid över

Med allt detta omkring blir det inte mycket ledig tid för styrelsen att ha en fritid. Tiden räcker knappt till för familjen. Så går det inte att ha det. Som bostadsrättsförening bör man givetvis ta hjälp av ekonomisk förvaltning i Stockholm. Det är nästan ohållbart att klara allt själv. Med deras expertis hjälp ser man till att allt blir skött korrekt och dessutom i tid. Det ger därav er i styrelsen mer tid över till annat. Samtidigt som det kan skapa en trygghet bland de boende. Gör som många andra och anlita ekonomiska förvaltare, vill man kan man samtidigt anlita tekniska förvaltare. Deras hjälp är guld värd för en bostadsrättsförening.

14 Apr 2021

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?