Löneoutsourcing ger dig mer tid till det väsentliga

Hur mycket ska du betala i arbetsgivaravgifter när du ska betala ut lön? Hur är skatten i kommunen? Vad händer om det blir fel? Hur mycket tid kommer det ta? Har du funderat på löneoutsourcing?

Det är den tiden i månaden igen. Dags att betala ut lönen. Hur ska du räkna på det? Hur ska du tänka kring den timanställde? Skulle det inte vara bättre om du kunde lägga den här tiden på att knyta nya kontakter, locka till dig fler kunder? Eller det kanske skulle vara kul att ha den här helgen över till att ta en utflykt med familjen? Som egenföretagare så är du aldrig ledig eftersom hela din business hänger på dig. Men det finns möjlighet att frigöra lite tid till mer väsentliga saker med löneoutsourcing. Varför lägga tid på saker som inte tjänar pengar åt dig och företaget? Låt en kunnig administration sköta just det administrativa.

Löneoutsourcing som tar ansvaret

När du överlåter lönehanteringen till ett proffs så kommer du att frigöra tid och du kommer även ta bort en del av det tunga ansvaret du som företagare bär på. Med löneoutsourcing så låter du kunniga löneadministratörer beräkna dina sociala avgifter och skatter. De kommer ta fullt ansvar för att det är korrekt så att du inte behöver oroa dig för att ett komma ska ha hamnat fel. Du blir fri att lägga din tid på att tjäna pengar, eller kanske kan du få lite tid över till familjen. Läs mer om löneoutsourcing på denna sida: outsourcinglön.nu

15 Feb 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?