Måttanpassade rullgardiner släpper in lite ljus

När du köper måttanpassade rullgardiner får du en produkt som är utformad efter storleken på ditt fönster. Det finns många olika modeller att välja bland.

En lätt ljusfiltrerande eller mörkläggande rullgardin kan användas som solavskärmare. Rullgardinen bidrar också till ökad trivsel i hemmet, på kontoret eller i konferenslokalen. Du kan välja bland en mängd olika vävar, färger, utföranden och mönster. För att få den perfekta passformen på din rullgardin kan du måttbeställa den.

Det finns en hel del fördelar med att använda en rullgardin. Den blockerar solen, tar bort reflektioner på skärmar och bidrar till en mindre energiförbrukning. I sovrummet kan du placera en rullgardin om du vill ha det mörkt och svalt när du sover. Du kan beställa en rullgardin som skräddarsys utifrån dina behov och önskemål.

Marknadsför ditt företag med måttanpassade rullgardiner

Måttanpassade rullgardiner är en bra och smart lösning för företag och offentliga miljöer. En stor fördel med att beställa rullgardiner som måttanpassas är att det är möjligt att trycka logotyper och text på utsidan. Du får därmed tillgång till en enkel och effektiv marknadsföring. Vill du sedan ändra trycket på rullgardinen är det bara att byta ut väven.

Det går att beställa en rullgardin med screenväv som man kan se igenom. Det innebär att du kan ha rullgardinen neddragen, men ändå se vad som försiggår på andra sidan fönstret. Solens värmande strålar kan också stängas ute med rullgardinen. En rullgardin kan användas i alla typer av rum och lokaler för att stänga ute oönskat ljus.

19 Nov 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?