Mäklare rekommenderade Upplands Väsby

Ofta väljer människor att bosätta sig på annan ort än där man arbetar. Exempelvis jobba i Stockholm och bo i Upplands Väsby i ett hus köpt via mäklare.

Dagny och Manfred hade diskuterat fram och tillbaka var de skulle bosätta sig. Båda hade fått jobb i Stockholm efter universitetet men ingen ville egentligen bo inne i stan. Till sist hade valet kommit att bli Upplands Väsby. Om de kunde hitta något bra boende där vill säga. Något de skulle ta reda på nu.

Dagnys familj bodde där vilket gjorde att de kände till platsen väl. Så när de träffade mäklaren handlade det mer om att hitta en bostad som passade dem både i utseende och pris. Paret visste vad de ville ha, något som inte speglade de faktiska kostnaderna, och vissa områden hade de sagt nej till.

Mäklaren hade en överraskning

När de sett på de två lägenheterna de valt ut var de lite modfällda. Den ena var inte vad de tänkt sig och den andra var alldeles för dyr. Då berättade mäklaren att hon hade ett förslag som låg i utkanten av Upplands Väsby. De tackade ja till att titta men hade inga förhoppningar när de gav sig av till bostaden.

Förvånat insåg de att det inte var en lägenhet utan ett hus. Hur hade mäklaren tänkt? De hade inte råd med ett hus. Då berättade mäklaren att det var en gammal dam som sålde billigt vid snabb affär. Hon berättade priset och de stirrade misstroget på henne. När de insåg att det var sant sa de ja i munnen på varandra. De hade blivit med hus. Via denna sajt kan du smidigt höra av dig till en mäklare: www.mäklareupplandsväsby.net

5 Nov 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?