Mäklare kan hela Södermalm utan och innan

Mäklare som säljer lägenheter på Södermalm vet att det är stor skillnad mellan Skanstull och Hornstull. För att inte tala om mellan Slussen och Medis.

Skånegatan, Hornsgatan, Mariatorget. Södermalm är fullt av små områden som inte har så mycket gemensamt med varandra. Faktiskt går det knappt att tala om Södermalm som en enda homogen och enhetlig stadsdel. I alla fall inte när det kommer till att sälja lägenheter.

En bra mäklare har koll på skillnaden mellan Knivsöder och Skanstull. Och den skillnaden är stor, när det kommer till vilka lägenheter som blir sålda till vilket pris. Och vilka kuddar som behöver ligga i soffan på mäklarbilderna i annonsen. På dagens bostadsmarknad finns inte plats för några snedsteg. Ska du få lägenheten såld måste du lyssna på din mäklare.

Mäklare på Södermalm vet vilka kuddar som gäller

Den som arbetat som fastighetsmäklare på Södermalm de senaste tio-femton åren har haft bråda dagar. Många som bott på Söder länge har valt att flytta ut till de mer avslappnade områdena i till exempel Västertorp och Bagarmossen. I samband med detta har ett helt nytt klientel flyttat in till Söder.

Det är dessa nya köpare du vill åt, oavsett om du säljer lägenhet på Skånegatan eller på Ringvägen. Samtidigt är det skillnad på de som vill köpa på just Skånegatan eller Ringvägen. Många som flyttar in till Södermalm har en fast uppfattning om vilken del av Söder som är hetast just nu. Det är en djungel att homestaga i dag. Lämna över de besluten till din mäklare.

7 Aug 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?