Mäklare på Kungsholmen säljer rosa drömmar

Mäklare på Kungsholmen kan hjälpa dig sälja lägenheten på Kungsholmen och köpa en på Lilla Essingen. Där kan du leva ut alla dina rosa drömmar om solnedgången.

Ett stenkast från Kungsholmen hittar du Lilla Essingen, en av Stockholms vackraste platser. En liten ö, helt omgiven av det glittrande vattnet som Stockholm gjort sig känt för. Och här hittar du något du inte hittar någon annanstans i staden: rosa drömmar. Vem vill inte ha en solnedgång rakt in genom köksfönstret varje kväll?

Vissa kvällar ser det verkligen ut som himlen brinner över Stockholms västra förorter, som du kan se när du blickar ut från ditt köksfönster på till exempel Essinge Brogata. En magisk syn, som många är beredda att betala premium för. Bostadspriserna på Lilla Essingen är också ganska höga. Men de är inte omöjliga.

Mäklare hjälper dig ta klivet bort från Kungsholmen

Du som vill ha dessa rosa drömmar in genom fönstret varje kväll, bör överväga att sälja lägenhet på Kungsholmen och istället köpa en på Lilla Essingen via en mäklare på Kungsholmen. Du behöver inte resa särskilt långt för att gå på visningarna, Lilla Essingen når du enkelt genom att kliva över bron vid DN-skrapan. Ettans buss går hela vägen fram.

På ön hittar du också kulturpersonligheter av välkänt märke. Som författaren Stig Olsson, världsberömd från sina böcker och sin vänskap med Horace Engdahl, som brukar sitta och drömma sina rosa drömmar på uteserveringen på Essinge Brogata. Bara att slå dig ned och njuta över ett glas svalkande rosé.

23 Aug 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?