Mäklare satsar på opersonlig homestaging i Sundsvall

En mäklare i Sundsvall kan hjälpa dig ta bort allt som har med din privata sfär att göra inför försäljningen. Man vet aldrig vad du kan vilja göra i framtiden.

Sundsvall – utsikternas stad. Kommunens slogan blev inte särskilt långlivad, men på internet har sådan information evigt liv. Tänk på att det även gäller dina mäklarbilder. Om du skulle bli känd lång tid efter att du sålt lägenheten, kan någon lätt leta fram fotografierna från din gamla lägenhet och lägga upp i ett helt nytt sammanhang.

Du gör helt enkelt klokt i att rensa bort alla personliga tillhörigheter innan du fotograferar lägenheten för mäklarannonsen. Det kommer också din mäklare råda dig till att göra, ur försäljningssynpunkt. De flesta köpare lockas mer av ett blankt blad där de kan projicera sig själv, än att kolla på någon annans gamla familjefotografier.

Mäklare ger dig kontakt med inredningsfirma i Sundsvall

Du kan be din mäklare i Sundsvall att sätta dig i kontakt med en kvalificerad inredningsfirma för att fixa till lägenheten innan fotografering. Be honom eller henne sätta största vikt vid att radera ut det som är “du” från din lägenhet. Särskilt om du har ambitioner som kan ta dig till de översta skikten i samhällets politiska spel framöver.

Maktens människor granskas stenhårt, precis som även influencers och andra kändisar gör. Det du tycker är fin inredning i dag kan utvecklas till ett lik i garderoben vid ett senare tillfälle. Ta det säkra före det osäkra och rensa bort alltihopa innan fotografering.

7 Sep 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?