När man behöver hjälp med fastigheten

Visst vore det härligt att slippa oroa sig för allt. Har man en liten fastighet med några lägenheter kan det fungera att göra allt själv. Men har man ett hyreshus, då kan det bli för mycket.

Så varför inte ta kontakt med en fastighetsförvaltning i din kommun? Ta reda på vilka tjänster som finns att tillgå. Planera sedan utifrån det och se över möjligheterna att kanske ta dig an flera objekt. Eller bara för att få lite ledig tid att spendera med familj och vänner. Att driva ett företag ska vara roligt och inte kännas övermäktigt. Det gäller att fokusera på det man är bra på och lämna bort annat till företag som är proffs på sitt område.

Delegera arbetet

Istället för att själv vara den som tar itu med stort och smått så anlitar man en teknisk förvaltning. De kan koordinera arbetet mellan flera olika entreprenörer så att allt flyter på smidigt. För det är mer än man kan tro som ska hållas koll på samtidigt. Det kan handla om att kontinuerligt renovera så att fastigheten inte blir eftersatt. Man kan behöva måla fasader och byta fönster. Även göra stambyten och rusta upp lägenheterna så att hyresgästerna förblir nöjda. Områden som inte syns men som är minst lika viktiga är el, vatten, ventilation och värme. Men även lås på portar och lägenhetsdörrar. Listan kan göras hur lång som helst. Så att ha proffs vid sin sida som kan allt om fastighetsskötsel kommer att göra allt väldigt mycket enklare. Läs mer om teknisk förvaltning på denna sida: https://www.tekniskförvaltningstockholm.se 

26 Nov 2020

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?