Öka säkerheten med ett digitalt passersystem i Stockholm

Oavsett om man är i behov av ett passersystem till sin bostadsrättsförening eller sitt företag i Stockholm, är lösningen bara ett stenkast bort med fiffiga passersystem som du kan anpassa.

Vägen till ett väl integrerat passersystem kan börja med att man bestämmer sig för att byta ut det gamla nyckelsystemets mekaniska nycklar och kärvande låskolvar. Då nycklarna har en tendens att kunna tappas bort och låskolvarna måste underhållas och bytas ut, kan det bli en kostsam historia för företaget eller föreningen efter en tid. Kanske vill man också slippa att obehöriga har tillträde till lokalerna eller fastigheten. Ett digitalt passersystem i Stockholm kan lösa samtliga problem med ett antal tjänster som både är lätta att installera och som går att anpassa helt enligt önskemål. Öka både tryggheten och bekvämligheten i huvudstaden med några smarta digitala system.

Stor flexibilitet med ett modernt passersystem

En lösning är att ha portkod till huvudentrén, samt att alla anställda på ett företag kan ha ett individanpassat passerkort som ger åtkomst till de lokaler man behöver ha tillträde till. Samma sak kan gälla för boende i en bostadsrättsförening, där man helt enkelt kan programmera in vilka utrymmen som man behöver komma in i. Har du bokat tvättstugan mellan kl. 17-21 så ger ditt passerkort dig tillträde till tvättstugan mellan de klockslagen. Behöver du hyra ett förråd, går det att programmera in tillträde till detta förråd på ditt befintliga passerkort. Komplettera gärna med en smidig porttelefon för besökare till fastigheten.

20 Mar 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?