Porttelefon för BRF – ta kontroll över porten

Det finns många fördelar med att installera en porttelefon för BRF. Du får kontroll över vem som kan ta sig in och slipper att springa upp och ned i trapporna.

Ingen kan klandra dig för att vilja vara ifred ibland. Särskilt när du är hemma. Du vill inte bli störd av att det knackar på dörren. Varken av religiösa dårar med glada budskap eller försäljare som inte tycker att du redan har tillräckligt många streamingabonnemang. För den som bor i vila eller i en lägenhet med loftgång är det inte en lyx man kan unna sig. Det är det däremot för den som bor i en bostadsrättsförening som har installerat en porttelefon. Då har inga objudna gäster någon chans att sätta en fot i dörren till din lägenhet. På sin höjd kan de ringa dig på just porttelefonen, men det är du som har makten att öppna dörren från din lägenhet.

Porttelefon för BRF är säkert och bekvämt

Säkerhet och bekvämlighet. Så skulle en porttelefon för BRF kunna sammanfattas. Säkerheten har det redan varits inne på. Du får kontroll över vem som egentligen tar sig in i ditt bostadshus. Du behöver inte öppna din ytterdörr för att se vem det är som väntar på andra sidan. Personen måste identifiera sig genom porttelefonen istället. Och även om det är en person du har bjudit in slipper du springa ned för alla trappor och öppna dörren. Det är där bekvämligheten kommer in. Med en porttelefon kan du öppna ytterporten från din egen lägenhet.

14 Mar 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?