Professionell trappstädning

Att ha det städat och fint runt omkring sig är något alla önskar. Det gäller även våra trapphus, och att därför ha någon som ser efter dem är viktigt. Trappstädning är viktig för trivseln.

Att ha någon som sköter städningen i ett trapphus är väldigt viktigt. Att komma in i ett smutsigt trapphus är inget vi vill, det är både ohygieniskt och ofräscht. Som tur är finns det ett stort urval olika städfirmor runt om där du bor som kan sköta städningen åt er. Att gå in i trapphuset och se ett rent golv och känna en trevlig lätt doft av nystädat, det är vad en städfirma kan erbjuda er.

Anlita rätt städfirma för dina behov

Ni kan själv välja antalet dagar ni vill trappan ska städas. Städfirman gör olika saker inom städningen, såsom dammsugning, skura golvet, torka väggar, tvätta fönster, skura rent ledstängerna med mera. Finns det hiss är det något de också ser efter och tvättar rent. För allas bekvämlighet rekommenderar vi er att anlita någon som är noggrann så att du och varje hyresgäst trivs bra även i trappan till bostaden.

Att hitta rätt är inte alltid det lättaste, men som tur är finns det många städföretag att välja på. Kolla upp några olika firmor. Du kan hitta både deras hemsidor och kolla upp om andra rekommenderar dem. På så sätt kan du direkt välja bort dem om där är något oseriöst företag. Det går även att kontakta dem direkt via telefon. Jämför några olika med vad de erbjuder samt be om en offert som borde vara kostnadsfri. Det är alltid bra att ha några olika förslag, så att du hittar det perfekta företaget som du känner dig trygg med och som kan ge dig det du önskar.

En bättre miljö

Att värna om miljön är något nästan alla gör idag och även de flesta städfirmor. Var därför gärna nyfiken och fråga vilka rengöringsmedel som används, dels så att det tar bort alla bakterier från trapphuset, men även så att det inte är skadligt för naturen. För starka dofter kan till exempel leda till huvudvärk hos doftkänsliga, och man får även ta hänsyn till folk med allergier. Det är väldigt viktigt att det inte är något skadligt medel som kan drabba framför allt barn och äldre. Det man strävar efter är därför att ha ett så neutralt, effektivt och snällt medel som möjligt så att det passar de flesta.

30 Sep 2020

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?