Relining alltid bättre än stambyte

Om du har stopp i avloppet Bör du som regel ta reda på vad stoppet i avloppet beror på. Då kan du ta kontakt merd en rörmokare som arbetar nära dig. Om du inte redan nu känner till någon som är duktig rörmokare så kan du behöva googla "rörmokare Uppsala", om det är till exempel i Uppsala som du behöver en rörmokare. Om du skriver in din ort efter "rörmokare" så får du kontaktuppgifter till en rörmokare som arbetar nära din bostad. Om du inte vill göra så, kan du alltid fråga grannar, nära och kära om det har haft behov av en duktig rörmokare som kan komma och lösa upp stoppet som du har i ditt avlopp.

När du behöver åtgärda dina stammar 

Om du får tag i en duktig rörmokare där du bor och ber dem komma ut och kontrollera dina stammar, kan de gå in med en liten minikamera och ta bilder och filmer från rören från insidan. På så sätt kan du med egna ögon se hur det ser ut i rören och kanske ser vad det är som orsakara stoppet. En rörmokare kommer säkert också att ge dig råd om vad du bör göra för att komma till rätta med stoppet. Om det skulle visa sig så att du behöver förstärka dina stammar; alltså att de är utslitna med ändå inte har gått sönder, då kan du behöva göra en relining.

Detta är relining

En relining innebär att en rörmokare sprutar in plast i dina rör. Det ser ut som en rund massa som läggs ini rören. Sedan härdas de; varm luft sprutas ini rören, vilket gör att plasten lägger sig som en hinna innanför rören. På så sätt blir de hela inuti på nytt, du får en ny yta på rören och sannolikt får du tillbaka den goda smaken på vanligt kranvatten, vilket definitivt är en underskattad smak. Friskt, rent vatten börjar snart bli en bristvara, och vi bör göra allt för att den inte ska ta slut.

Om du behöver en rörmokare i Uppsala

Bara i Uppsala finns det 100-tal rörmokare att välja mellan. Om det är så att du önskar mer än bara någon som kommer och tittar på dina rör och ser till att åtgärda det som är dåligt, eller akut, så bör du välja någon rörmokare i Uppsala som gör mer än så. Det finns rörmokare som är bredare och erbjuder fler tjänster än bara åtgärda akuta problem med rören. Här kan du läsa mer om en sådan; rörmokareuppsala.com.

11 Feb 2019

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?