Så snabbt kan en mäklare övertyga dig om Strängnäs förträfflighet

En mäklare i Strängnäs kan snart övertyga dig om fördelarna med att leta sig ut en bit från Stockholm. Plötsligt känns inte villadrömmen lika avlägsen.

Tyvärr är det inte lika många som har råd att bo i Stockholm som vill göra det. I alla fall inte i den typ av boenden som faktiskt passar familjen eller personen i fråga. Många tränger ihop sig i små lägenheter i huvudstaden, trots att de hellre skulle vilja sprida ut sig över ett helt hus med tillhörande trädgård.

Känner du igen dig i den beskrivningen? Hellre härligt hus än liten lägenhet? Då ska du fästa blicken lite längre ut från Stockholms innerstad än närförorterna. I en närliggande kommun som till exempel Strängnäs kan du få hela härligheten med villadrömmen, samtidigt som du inte har alltför långt in till Stockholm om du skulle vilja åka in och ta en krogrunda.

Mäklare säljer snart in Strängnäs

Om du tar kontakt med en mäklare i Strängnäs kan du snabbt jämföra utbudet i kommunen med vilka lägenheter som du skulle ha möjlighet att köpa i Stockholm. Sannolikt kommer du märka exakt hur mycket mer du faktiskt får för pengarna i Strängnäs jämfört med huvudstaden.

Det är faktiskt inte klokt hur dyrt det har blivit att köpa lägenhet i Stockholm. Det är inte längre att se som en åsikt, utan ett objektivt faktum. Bostadsmarknaden har verkligen rusat de senaste decennierna, och även om det finns vissa tecken på avmattning är priserna fortfarande skyhöga. Tur att Strängnäs finns.

16 Jul 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?