Sälj din bostad med en mäklare i Mölndal

För en framgångsrik hus- eller lägenhetsförsäljning, kan man ta hjälp av en erfaren och pålitlig mäklare i Mölndal som ombesörjer allt kring bostadsaffären.

Att sköta en bostadsaffär själv kan för många vara förenat med mycket stress, och alla känner sig inte bekväma med att ombesörja allt det praktiska och juridiska kring en försäljning. Med all rätt – det är därför yrket mäklare finns.

Pålitliga mäklare i Mölndal har hjälpt otaliga människor att köpa och sälja bostäder på ett tryggt sätt under många år. Har man en stundande visning av hus eller lägenhet och/eller om man vill att någon värderar ens bostad, då ska man vända sig till en mäklarfirma som har lång erfarenhet av branschen och som kan fungera som en trygg samarbetspartner så länge man vill.

Låt din mäklare sköta det praktiska

Ofta kan man boka en kostnadsfri värdering hos sin mäklare när man planerar att sälja. Din mäklare brukar ofta ha stor lokalkännedom och vet hur marknaden ser ut där du bor. Har du frågor gällande skicket på din bostad, finns där fel och brister som behöver åtgärdas till exempel, kan du även konsultera din mäklare för att få råd och tips på vad man bör göra.

Annonsering är också något som mäklaren kan hjälpa till med, samt boka tid för visning och det praktiska kring budgivning på bostaden. Om man ska sälja hus eller lägenhet spelar ingen roll – mäklaren kan vara behjälplig i samtliga fall och du bestämmer själv hur mycket hjälp du vill ta.

9 Jul 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?