Skaffa kontroll över dörrarna in

Det är så lätt att tappa sina nycklar hem. Det är alltid en mardröm som alla som någon gång har tappat sina nycklar känner till. Där står man utan nycklar och inte kommer in, samtidigt att man vet att någon okänd har möjlighet att ta sig in. Det kan kännas mycket obehagligt att någon okänd har möjligheten att ta sig in när man själv inte kan det. Då behöver man alltid en låssmed som alltid har möjlighet att komma när man behöver det som mest. 

Så hittar du din låssmed

Om du inte känner till någon låssmed som du kan ringa i fall det skulle hända din nyckel något, då kan du alltid googla efter en låssmed som arbetar när ditt hem så att det är nära och behändigt för dig att de kommer när du behöver det. Googla till exempel "låssmed Kungsholmen" om det är någonstans i det området som du behöver det. Då bör du få in flera förslag på låssmeder just på Kungsholmen. Sedan är det bara att ta reda på om de har låsjour ifall något skulle hända. Det är mycket viktigt. Att bara gå till en låssmed, kan man ju gå till vid närmaste affär där de lagar skor och nycklar, det är ju inte så viktigt. Det som är viktigt är att de kan komma just när man behöver det som mest.

Hitta en servicevänlig låssmed

Det som är viktigt när man väljer låssmed är att de kan komma när man behöver det som mest. Det kan innebära att montera in nya lås när man behöver det. Skulle man tappa sina nycklar vill man inte gå och lägga sig ens med tanken på att någon kan ta sig in genom ens ytterdörr – även om risken skulle vara minimal att tjuven även skulle kunna veta var du bor. Bara känslan av att någon annan har tilltång till ens bostad är en mycket obahglig känsla.

Man kan behöva fler slags lås

Sedan, när man väl har fått tag i en servicevänlig låssmed, kan det finnas fler tjänster som man kan vilja få; som montering av fönsterlås, altan- eller balkongdörrar, installering av larm och mycket annat. Eller så kanske man vill förstärka sin ytterdörr, altan- eller balkongdörr med extra skydd mot tjuvar som försöker ta sig genom att bryta upp dörren. Det kan vara bra att leta upp en låssmed som arbetar och känner till de flesta lås som finns på marknaden.

6 Aug 2019

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?