Smarta lösningar för er

Är ni på jakt efter smartare lösningar för era fastigheter? Lösningar som naturlig värme, direkt från moder jord. Energi som förvandlas till el, av de smarta solcellerna. Då ska ni läsa här.

Att vara en del av ett samhälle där man har möjlighet att ge hem till flera olika familjer, det är en givande och rolig sak. Det kan även vara väldigt påfrestande stundtals. Som hyresvärd har man en del förväntningar på sig. Bostäderna ska skötas om korrekt och de som hyr ska vara nöjda. När man ingår i en BRF är man ofta flera personer som hjälps åt och äger dessa. Underlättar det lite för varandra. Trots det brukar man ha hjälp på vägen. Världen utvecklas i en stadig fart, det gäller att hänga med i svängarna.

Aldrig varit så enkelt att vara soldriven

Hela tiden kommer det upp nya och smarta sätt att både hålla nere på kostnaden samtidigt som man är snäll mot klimatet. Ni kan få energismarta solceller i er BRF, detta är en väl värd investering för er kassa. Kostnaden att sätta upp det beror på hur mycket man ska ha. Men ju mer kvm man köper, desto billigare blir priset. I priset ingår det ofta även installationen av solcellerna. Investeringen kan kosta en del, men i längden kommer det löna sig. Solen ger er el som sedan kommer vara kostnadsfri. Till på köpet visar ni att ni är en BRF som håller er uppdaterade och följer bra förändringar. Resultatet blir nöjda hyresgäster och hyresvärdar.

10 Jun 2021

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?