Spabad i fastigheten – vardagsnära lyx

Vill du på ett smart sätt höja livskvaliteten både sommar och vinter och samtidigt öka värdet på din fastighet, är ett spabad en bra lösning. Ett spabad är ett utomhusbadkar i glasfiber och akryl, man kan se det som en mindre pool, men med mer fokus på att sitta och njuta än att simma omkring och plaska. Ett spabad passar dig som vill kunna koppla av på ett enkelt sätt, och ha tillgång till ett skönt bad utomhus året runt.

Spabadet kopplas till husets elnät, och du måste anlita en behörig elektriker för jobbet. Se till att en jordfelsbrytare installeras och gärna också en brytare för av- och påsättning om spabadet behöver underhållas.

Sköna bad utomhus 365 dagar om året

Spabadet är utrustat med elvärmare och isolerat runt om. Det går alltid att ställa in precis den temperatur du vill ha och det går fort att ställa in temperaturen. Du behöver inte vänta länge på att vattnet har rätt temperatur, vilket ökar möjligheterna väsentligt för ett spontanbad precis när som helst.

Ett spabad är utrustat med massagemunstycken, som ger skön massage med olika styrka. Beroende på vilken modell av spabad man köper kan man välja mellan olika många munstycken och sittplatser. Det bästa när man ändå investerar i ett spabad till fastigheten är att satsa på ett bad som gör att du har plats med gäster. Finns det nåt bättre än att kunna erbjuda ett skönt bad utomhus med lite champagne inpå småtimmarna, trots att det är mitt i vintern? En oförglömlig upplevelse att bjuda era vänner på.

Valfri placering

Du kan placera ditt spabad på altandäcket, eller på en gjuten platta i trädgården. Det kan vara bra att placera ditt spabad så nära huset som möjligt, det gör det lättare tillgängligt om vintern och gör attt du kommer att utnyttja badet mer. Tänk också på att ställa badet där det finns bäst chanser till en fin utsikt, och gärna där insynen inte är så stor.

Kombinerad lösning

Ett spabad höjer din fastighets värde och gör att du kan bli en ännu bättre värd till dina gäster. Den är kanske inget alternativ till en utomhuspool på sommaren, men i gengäld erbjuder den möjlighet till avkoppling och sköna stunder året runt. Har du plats på tomten rekommenderar vi att du både bygger en pool och installerar ett spabad. Då har du optimerat möjligheterna till vattenlek och avkoppling. En bra lösning, särskilt om ni inte bor nära vattnet.

Prisvärt tycker vi

Bra spabad går att hitta relativt billigt, sett till vad man får för pengarna, och försäljarna kan alltid hjälpa dig med de bästa skötselråden och hur du tar and om ditt spabad på bästa sätt. Att regelbundet kontrollera vattnets kvalitet är av stor vikt för att få en bra badupplevelse. Spabadets lock bör också regelbundet oljas in, speciellt under de kallare årstiderna.

Kontakta en återförsäljare idag och låt dem berätta mer om hur man köper spabad och får det installerat. Det blir en klar förbättring av din fastighet och ökar både din, familjens och era gästers upplevelse av er fastighet.

11 Apr 2018

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?