Stockholms erfarna inredare hittar rätt känsla

Anlita Stockholms erfarna inredare för att få rätt känsla i hemmet eller på arbetsplatsen. Inredare gör att helheten blir bättre för både ögat och känslan.

Många förknippar homestyling med att man ska flytta och behöver styla bostaden för att attrahera köpare. Andra förknippar det med rika kändisar som har inredare som gör allt från de stora möblerna till minsta dammkorn. Har du funderat på hur ditt hem ser ut för någon som kommer utifrån?

Det viktigaste är att man trivs själv, det behöver definitivt inte vara ett dussinhem på något sätt. För många har ett hem där man plockat ihop möbler och prylar under många olika årtionden. Har man blivit sambo med någon som kanske inte haft samma smak så kan det vara svårt att bena ut hur det ska kännas som ert hem.

Inredare med öga för detaljer

Att anlita en inredare i detta fall handlar inte om att slänga allt och köpa nytt. Det handlar om att låta inredaren hitta en röd tråd att följa. Det kan handla om att hitta en detalj eller en färg som speglar er och ert hem. Små saker som gör att ögat hittar en röd tråd och känslan av hemmet blir något helt nytt.

Kanske även familj och vänner känner att det blivit en ny känsla och en röd tråd i hemmet när de kommer på besök nästa gång. Egentligen spelar det ingen roll, så länge man hittat sin stil och sin känsla så att det verkligen känns hemma.

12 May 2022

Så blir du en framgångsrik fastighetsägare!

På den här webbplatsen finner du all information för att framgångsrikt äga och förvalta en fastighet. Du får reda på när du skall gör en ovk-besiktning och hur den skall utföras.  Under vilka omständigheter skall du utföra en relining och när skall du göra en komplett stamrenovering?